historien bak smak
Espen & Eva-Linda
Paret møttes på Svalbard i 1999, hvor de begge jobbet som kokker. Nå – Etter over tyve år som partnere på jobb og i ekteskap kan man trygt si at restaurantdrift ligger i blodet deres.
Deres erfaring og dedikasjon til håndverket kommer tydelig frem i restaurantens stemningsfulle atmosfære og kreative retter – og gjør at gjestene får en smaksreise som er komponert og dirigert av dem begge.
2010
Det starter i bodø
Smak tilbød allerede da en utsøkt meny, årstidsbasert på lokale råvarer, med elegant tilpasset drikkepakke og med en fenomenal personlig service.
2017
Oppstart i Tromsø
Ved bruhodet, i Skippergata fortsatte så smakseventyret. Etter kort tid var det månedsvis med ventetid for å få bord, og Smak ble ansett for å være en av de aller beste restaurantene i Nord-Norge.
2024
Smak & ruda i havkanten
Smak flytter til bydelen Kræmer Brygge hvor hver minste detalj blir bygget fra grunnen av - og både areal og antall ansatte øker. Søster-restauranten Ruda åpner også vegg i vegg med et rimeligere brasseri-konsept.