historien bak smak

Espen & Eva-Linda

Paret møttes på Svalbard i 1999, hvor de begge jobbet som kokker. Nå – Etter over tyve år som partnere på jobb og i ekteskap kan man trygt si at restaurantdrift ligger i blodet deres.
 
Deres erfaring og dedikasjon til håndverket kommer tydelig frem i restaurantens stemningsfulle atmosfære og kreative retter – og  gjør at gjestene får en smaksreise som er komponert og dirigert av dem begge.
2010 Eventyret begynner

Det starter i bodø

Smak tilbød allerede da en utsøkt meny, årstidsbasert på lokale råvarer, med elegant tilpasset drikkepakke og med en fenomenal personlig service.

2017 Veien videre

Oppstart i Tromsø

Ved bruhodet, i Skippergata fortsatte så smakseventyret. Etter kort tid var det månedsvis med ventetid for å få bord, og Smak ble ansett for å være en av de aller beste restaurantene i Nord-Norge.

2024 kræmerkaia

Smak & ruda i havkanten

Smak flytter til bydelen Kræmer Brygge hvor hver minste detalj blir bygget fra grunnen av - og både areal og antall ansatte øker. Søster-restauranten Ruda åpner også vegg i vegg med et rimeligere brasseri-konsept.