KULINARISK REISE
ESPEN RAMNESTEDT
vi streber etter å skape gode minnersmak
The special taste
Lorem ipsum dolor sit amet, an cibo comprehensam quo, eu quas mentitum vel. Ea nam aperiri dissentias, vis eros deleniti ocurreret at.
Restaurant Smak er en reise verdt både når det gjelder mat og vin.
Arne Ronold
VinforumTromsøs flotteste matopplevelse!
Mathias Steinbru
godt.noPå Smak er det kjærlighet i hver smak og råvare.
Salt & Pepper
Dagens NæringslivEt av de beste måltidene jeg har spist på restaurant det siste året.
White Guide Nordic
Jan 2020VELKOMMEN
ESPEN RAMNESTEDT
espen & eva-lindaSmak
Ekteparet møttes på Svalbard i 1999, hvor de begge jobbet som kokker, og allerede i 2010 åpnet de dørene til den opprinnelige Restaurant Smak i Bodø. Siden 2017 har de videreført sin restaurant-visjon i Tromsø, først i Skippergata og nå i nye, elegante lokaler på Kræmer Brygge. Deres erfaring og dedikasjon til håndverket kommer tydelig frem i Smaks stemningsfulle atmosfære og imponerende retter.
Filosofi & Ideologisweet
Filosofi Restaurant Smaks filosofi er rotfestet i bærekraft, lokalt samarbeid og respekt for sesongens rytmer. Våre råvarer kommer fra nærområdet, inkludert kalv fra Målselv, fisk fra Dragøy og grønnsaker fra lokale gårder som Nordvoll. Med kortreiste leverandører som våre partnere, sikrer vi ferskhet og støtter lokalsamfunnet. Vi skaper hver rett fra bunnen av, og vår meny utvikler seg i takt med naturens egen sesong. Gjennom samarbeid med disse dedikerte produsentene tilbyr vi matopplevelser som både er smakfulle og bærekraftige.
Det starter i bodø
Smak tilbød allerede da en utsøkt meny, årstidsbasert på lokale råvarer, med elegant tilpasset drikkepakke og med en fenomenal personlig service.
Oppstart i Tromsø
Ved bruhodet, i Skippergata fortsatte så smakseventyret. Etter meget kort tid var det månedsvid med vantetid på bord og Tromdøfolket kjente sin besøkstid.
Smak & ruda i havkanten
Smak flytter til bydelen Kræmer Brygge hvor hver minste detalj blir bygget fra grunnen av - og både areal og antall ansatte øker. Søster-restauranten Ruda åpner også vegg i vegg med et rimeligere brasseri-konsept.